PLATA PRODUSELOR

Pentru comenzi cu valoare peste 250 lei inclusiv TVA transportul este gratuit

Plata se va face in urmatoarele variante:
Ramburs (La primirea coletului) definit ca „numerar la livrare”
Prin Card de credit sau de debit – PLATA ONLINE
Prin transfer bancar

Plata pretului Produselor se va realiza intr-un termen de cel mult 24 h de la data confirmarii comenzii de catre vanzator, in contul vanzatorului specificat in cuprinsul confirmarii comenzii sau cel mai tarziu la data livrarii Produselor, daca s-a agreat in mod expres acest termen de plata.

In cazul in care cumparatorul nu isi indeplineste obligatia de plata a pretului Produselor in termenele mai sus agreate, partile sunt liberate de obligatiile nascute conform prezentului contract.

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea Produselor comercializate de catre vanzator se poate realiza oriunde pe teritoriul Romaniei, prin transportatorii agreati de catre vanzator.

Termenul de livrare al Produselor este cuprins intre 2 (doua) zile lucratoare si 20 (douazeci) zile lucratoare, calculat de la momentul efectuarii platii pretului Produselor de catre cumparator sau de la momentul confirmarii comenzii de catre vanzator, pentru situatia in care plata pretului a fost agreata a fi efectuata la momentul livrarii Produselor.

Termenul maxim de livrare a Produselor nu poate fi mai mare de 20 (douazeci) de zile lucratoare, cu conditia ca Produsul sa se afle in stocul vanzatorului.

Cumparatorul se obliga sa verifice integritatea coletului de livrare si starea Produselor, in prezenta reprezentantului transportatorului si sa faca, dupa caz, de indata obiectiuni scrise transportatorului si vanzatorului. Oricare obiectiuni ulterioare legate de integritatea coletului de livrare si asupra starii Produselor la momentul livrarii acestora exonereaza vanzatorul de oricare obligatie fata de cumparator.

In cazul in care vanzatorul nu poate livra Produsele din cauza ca acesta nu se mai afla pe stoc sau din alte cauza neimputabile acestuia, se obliga sa informeze de indata cumparatorul despre aceasta indisponibilitate. In aceasta situatie, vanzatorul se obliga sa restituie pretul Produselor achitat de catre cumparator intr-un termen de maximum 30 (treizeci) de zile lucratoare.

.